torstai 29. toukokuuta 2014

Ruusuja ja kaasugrillejä

Meillä oli eilen päiväkodin ensimmäinen kevätjuhla. On tässä parin viime viikon aikana ollut hulinaa ja huisketta, työkaverit (<3) teki lapsille esiintymiseen rekvisiittaa ja minä en saanu oikein mittään järkevää aikaseksi. Paitsi kasasin eilettäin kaasugrillin. O.O jepjep... Minä ku tunnetusti oon vähän OHO-tyyppi, niin meinas vähän jänskättää koko homma mutta tartuin tuumasta toimeen. Melkein ois pitäny napata kuvia projektin vaiheista, ihan silleen semisti välillä ketutti ku ei ruuvit halunnu mennä sinne minne kuulu. Oli näköjään tuotannossa ollu niin kiire, että osa ruuvien rei'istä oli jääny taitetun pellin peittoon....

Aloittelin hommaa aamulla lasten ulkoillessa, avattiin laatikko, niin siellähän oli osia enemmän ku laki sallii! Kaivelin ohjekirjasen sieltä osien mustasta syöveristä ja lukasin ne läpi ennen aloittamista, kuten kunnon työmiehen kuuluukin tehdä. Pinosin osia järjestykseen ja sitten tartuin tuumasta toimeen. Meinasi vähän lasten kysymykset katkoa ajatuksia, joten päätin jatkaa sitten nukkariaikaan, jolloin homman saisi hoitaa rauhassa eikä tarvihe pelätä, että joku pilteistä nappaa jonku osan mukkaansa.

Mulla meni kokonaisuudessaan vissiin 2 tuntia koko hommaan, mutta monen monta ärräpäätä kyllä karjuin mielessäni ja saatto siinä iltapäivällä yksinään ollessa muutama livahtaa uloski asti. Oli kyllä semmonen homma kasata se grilli, BUT I DID IT! :) välillä kyllä mietti, että mitähä hemmettiä sen valmistajalla on ollu mielessä!

Illalla sitten pantiin grilli kuumaksi, ensin piti kuumentaa grilliä 15 min ennen ensimmäistä käyttöä, jotta kaikki myrkyt palo poissa. Mua oikiasti pelotti sytyttää se ensimmäisen kerran :D Hienosti se toimi ja sitte juhlassa sai kaikki hyvät makkarat. Oli ongintaa, temppurataa, ratsastusta ja sen semmoista ja kun porukka alkoi olla sen näköistä, että kaikkea on jo tehty niin oli esitysten vuoro. Ihania lastenlauluja ja esityksiä <3 Viimeisenä sitten jaettiin ruusut meijän eskariin lähteville lapsille, sillä meijän päiväkodissa ei oo vielä eskaria. Ja sitten laulettiin loppulaulu ja mulla oli itku päästä! oivoi.. Äkkiä nuo pari vuotta meni. Ensin ne oli ihan pikku natiasia.. :') Kaiken kaikkiaan oli hyvin onnistu juhla ja ainaki väki vaikutti tyytyväiseltä.

Onneksi sää salli, meitä kaikkia jännitti ihan hirveästi, että miten käy kun kyseessä on ulkojuhla.

Minäki sain 2 ruusua sekä kortin! Eli en vissiin ollu ihan kakkapää täti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti