sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Helteet :)

Hiukan on taasen venähtäny, ihan ittiäki hävettää. Mutta nou kan duu, pittää koittaa sillon tällön ees päivitellä vaikkei mittää asiaa oiskaan ;) Olkapää on pikku hiljaa kunnossa, kevyttä treeniä pystyy jo tekemään, JEEE!! Eli 2 kertaa päässy jo salille, tänään taas tuhoamaan selkää. Torstain jalkatreeni meni niin hyvin perille, että meinas olla vielä eilenki vähä raskas askel.

Me otettiin kokonainen päivä laatuajalle, aamulla syökästiin puurot ja lähettiin Nallikarin biitsille pötköttään aurinkoon ja katteleen maratoonareita. Onneksi olkoon teille ketkä sen teitte :) Päästiin perille, niin jätettiin auto suosiolla vähän kauemmas ja käveltiin biitsille. Näytti päivä vähän siltä, että saattas muutama muukin tulla nauttimaan päivästä :) Käveleskeltiin ja naatittiin, tovi kärtsättiin nahkaa nurtsilla (ois pitäny ottaa isompi makuualusta) ja tsiikailtiin juoksijoita. Käytiin jopa testaamassa niitä rannan kuntoiluvälineitäki! Oli muksaa.

Ei me sitte jaksettu pötkötellä ku 1,5h ja sitte suunnattiin kapekseen miettimään ruokapaikkaa. Meillä teki mieli syyä ulkona, mutta harmi ku kauppuri5 oli ihan täynnä :( käppäiltiin vähän aikaa ja haettiin sitten pitsat kotipakettiin, oli ihan syntisen hyvvää piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa! nammm.... Jatkettiin nahkan polttamista tuossa takapihalla, otettiin pikku apinaki mukkaan siihen, mutta se leikki vaan undulaatilta kuullostavaa ruohonleikkuria, joten piti laittaa reppana sisälle. Tästähä meijän koira ei tykänny :D Päätettiin sitten, että samahan se on lähtiä lenkille, saahan sitä siinäki aurinkoa. Meinattiin ensin käyä samalla reissulla kaupassa hakemassa jäpskit, mutta ku oli niin kuuma meijän sessellä niin käytiin sitten uus reissu kävellen. Eli me oltiin ulkona apauttiarallaa 6 tuntia eilen. Ja senhän näkkee mun nahkasta, kunnon aurinkoihottumat käsissä ja rintakehässä! Enpä valita, mää sain viettää tosissaan laatuaikaa ukon kanssa <3

Ennää ois vähä reilu kuukausi kesälomaan. Apua. Keskiviikkona on kevätjuhlan tapanen töissä, saattaa vähä itkustaa ku meijän isot vaihtaa päiväkotia ku ne lähtee eskariin. :') ossaakohan tuota jäähäkkään kesälomalle sitte kesäkuun jälkeen. En tiiä, siitä saatan naputella sitten lähempänä.

Sori, nytten ei oo kuvia eikä mittään muutakaan jännää, kunhan nyt vähän kuulumisia naputtelin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti