torstai 15. toukokuuta 2014

Prodepannarit!

Tuossa reilu kuukausi takaperin loukkasin olkapään sillon ku autonrengas hajos moottoritiellä. Tähän päivään saakka vihoitteli kunnes en pystyny töissä lapsukaisiakaan nostamaan ja kipu valvotti öisin. Soitin sitte lekuriin ajan ja kävin näyttämässä. Sai siinä purra hammasta ja niellä kaiken maailman rumat sanat ku lääkärisetä käski nostaa kättä ja pyöritellä ja laittaa liikkeessä vastaan jne.. Kävi siinä toinenki lääkärisetä vilkasemassa ja totesivat sitten tulehtuneen kiertäjäkalvosimen. DODIH! kätteen piikki ja buranaa reseptillä. Töihin ei ollu kuulemma asiaa loppuviikkoon eikä kättä muutenkaan suositeltu käyttämään. Eli mikäs siinä, oikiakätisen piti alkaa vasenkätiseksi. On muuten melko veikiää kuoria pottuja vasemmalla kädellä tai ylipäätään yhtään mittään. Kipu oli hetkellisesti lääkärireissun jälkeen suorastaan helvetillinen, mutta hengissä tässä ollaan :)

Mukavaa tässä on se, että meillä on huomenna työpaikan virkistysilta. Mennään keilaamaan. Joo, tulukaa kattomaan ku tämä OHO-netiti koittaa keilata vasemmalla kädellä ku oikiallaki oon pari kertaa saanu pallon menemään taaksepäin. Vahinkona kylläkin, mutta silti. :D taijan tyytyä seuraamaan sivusta :)

Tässä ku on sitte pari päivää hengannu kotona ja kaverin kanssa niin meinaa tekeminen loppua. Siivota ku ei voi eikä saa, enkä kyllä osaiskaan ykskätisenä ja vasemmalla mittään tehä. Autoakaan ei voi ajjaa, että pääsis jonnekki. Nooooooh, tässä ku on kerenny kaikenlaista suunnittelemaan niin tekasin pahimpaan makian nälkään prodepannareita! Olin aluksi tosi skeptinen, että mitähä tästä tullee, ku meinas tuo perinteinen pannari / jenkkipannari houkutella, mutta googlettelin sitte eri ohjeita ja valkkasin semmosen mihin riittää kaapissa ainekset. Päädyin tämmöseen, enkä ennää ees muista mistä löysin;

1 banaani
0,5 dl kaurahiutaleita
1 dl pudding prodea (tai jottain muuta)
2 kananmunaa
0,5 dl vettä
ripaus suolaa

Nuo sitte blenderissä tasaiseksi taikinaksi ja pannulle! ei menny ku muutama hassu minuutti ja avoapinan kanssa naatisketiin ruhtinaallinen välipala ennen koiran lenkkiä. Päälle ku laitto vielä mustaviinimarjoja ja vadelmia niin AVOT! namnamnamnam.. Ens kerralla mahan tehä tuplataikinan, niin hyviä ne oli! Meillä mennee tällä menolla vehnäjauhot jne pilalle tuolla kaapissa...

Tommosia niistä tuli :D

Oivoi.. Ja meikäläinen on hitaasti mutta varmasti menossa kohti blondien elämää, pää sai taas yhden värinpoiston. Saattaapi työkavereilla olla hauskaa huomenna ;) Siitä tullee kuvaa sitte vähä myöhemmin, tiiä kehtaako tätä välimallia ees ulkona näyttää.

Meillä muuten hajos ulko-ovesta lukko. :D kyllähä se siis aukes avaimella pienen temppuilun jälkeen. Soitin sitte sivakalle, notta tulisko huoltosetä vilkasemmaan ja jopa vaihtamaan. Soitin aamulla 8lta, ja puolilta päivin soitti sitte lukkoseppä. Se pääs paikalle neljän jälkeen, eli ylitöiksi reppanalla meni :( mutta nytte on sitte tommonen tilapäinen lukko ovessa, niin ei tarvihe pelätä että ulos jäis :)

Tämmöstä tänään, katotaan mitä mää huomenna keksin! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti