perjantai 18. huhtikuuta 2014

Otettiin kuviaki! ja sitä treeniä ja valivalia...

Tässä on taas muutama päivä vierähtäny, salilla ja töissä. Tiistaina jo tuntu, että mistä ihmeestä sitä repis muutaman tunnin lisää aikaa vuorokauteen. En tietenkään halua valittaa, iteppähän oon valinnu treenin ja kaiken muun tähän rinnalle. Keskiviikkoaamuna  meinas kiukuttaa hieman, ku en meinannu löytää puhdasta työpaitaa saatikka housuja. Siihen apina nakkaa sängynpohjalta, että pitäs tehä inventaario vaatekaappiin. Mulla vaan leikkas kiinni ja suutuin :D okei, kyllä mua tympäs ku miettiin, että millä ajalla. Tässähän on miniloma alussa, eli nyt pittää tehä kaikki mikä on jääny rästiin ja vielä koittaa rentoutuakki. :)

nyt siihen treeniin.

Eilen käytiin salilla tekemässä yläkropan voimaa taas vaihteeksi, otettiin muutama kuvaki. En oikeen osaa vaan päättää onko ne julkasukelposia..

näyttää siltä ettei mulla oo mittää käryä mitä teen :D no, 20kg kiekot on tuossa tangossa ja (surkiaa)kulmasoutuposea teen muka :>

Oli muutenki hyvä treeni, sain 3 leuanvetoa ilman kuminauhaa ja apuja, eli on tullu selkäänkin voimaa. Ruokaa sen eteen on syötykki ;) Tänään ois sitte ajankohtasena jalkojen voima. Viimeksi sain niin hyvin tuhottua jalat, että kävellessä teki mieli itkeä. Jospa sitä tälläki kertaa onnistuis yhtä hyvin. Ja sormet ja varpaat ristiin, että ihmiset on pääsiäislomalla eikä salilla, jotta ei tarvis jonotella mihkää laitteeseen tms. Paljon kivempaa tehä hyvä rytmillä, ku jonotella seuraavaa hommaa se semmonen 10 min. Son aika pitkä aika treenistä poies. Ja minä ku oon näin autisti, niin en tykkää vaihtaa treenissä järjestystä ;)

Joskus meinaa a) naurattaa b) itkettää c) vituttaa ihmiset, jotka varaa itsekkäästi sen seittemän eri painoa, penkkiä ja laitetta yhtäaikaa eikä tietenkään voi vuorotella. Ymmärrän kyllä, jos on joku superisarja menossa, mutta jos varaajia on salilla vaikka 10 tyyppiä, niin siinä loppuu salilla resurssit. Toinen minkä ymmärrän on se, että jos tangossa on jo kiekkoja sen 200kg eestä, niin ei siinä kenelläkään huvita alkaa purkamaan ja kasaamaan, notta toinen sais tehtyä välissä. Sitte on nämä ku meet kysymään, että montako teet vielä? ylleensä reenaajat ymmärtää, että kysytään sarjojen määrää, ei toistoja tai minuutteja. Joskus vastaaja vaan sattuu olemaan semmonen arjen sankari ja vastaa, että 15 SARJAA (tarkoittaa toistoa) tai että mähä just alotin ja pitkin nenänvartta katellaan. -_- Ei siinä mittää, kiva ku just alotit, emmä sun protskuja tullu varastaan, vaan ihan sitä kysyin, jotta tietäsin kauanko tarvii ootella vai pittääkö keksiä eri variaatio liikkeelle....

Tämmönen on meikän avautuminen tälle aamua kaurapuuron ja kahvin ääreltä, kohta vois jo alkaa suunnitteleen lounasta ja sit suunnata salille. Toivottavasti kerkeäis vielä siivoamaan ja pyykkäämään vähän lisää.

Loppukevennykseksi tämmöinen selän lähtökohtakuva ja ruokaaaaaaaaa :>

Tonne pitäs vielä paljon saaha lihasta ja löllöt poies :)

NAMNAM-risottoa ala mika. Meillä mennee aika paljon tota sapuskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti