perjantai 4. huhtikuuta 2014

Flunssa sais painua hevonh**vettiin kiitos.

Kun tässä flunssassa ei mikkää nappaa eikä mittää jaksa niin internetin ihmeellinen maalima on aika hyvää viihdettä. Mm. pakkotoistossa vähän selostettiin naisten treeniblogeista --> http://www.pakkotoisto.com/treeni/121800-naisten-kuntosalikulttuuri-kuvia-perseesta-ja-puurosta/

Sain melko hyvät naurut :D itekki joo treenaan semmosissa tiukoissa juoksuhousuissa, mutta ne JOUSTAA ja HENGITTÄÄ, en käytä niitä siks, että saisin huomiota. Mieluusti löysä paita sitten persettä peittämään. Mutta tuolla pakkotoistossa puhuttiin asiaa. Ku aatellaan vaikkapa niitä fitnesskisoja. Siellä pittää olla näköjään naamaaki lihasten lisäksi, tai muute sun julkisuus on siinä parissa minuutissa lavalla, täts it. Ja ne silikoonit. HÄRREGYD! ei ne näytä hyvältä siinä kauniisti kehittyneen rintalihaksen päällä. Semmoset ilmapallot ja ihan luonnottoman muotoset. Tää on vaan mun mielipide, itellä ku ei tommosia ole niin en niitä sitte arvostakkaan (enkä tuu koskaan arvostaa kenelläkään muulla kuin ihmisellä, jolle on rakennettu uus rinta menetetyn tilalle)

Jepjep. Avoapinan kanssa tulee syötyä ja juotua noita ravintolisiä ja protskuja. Pääpaino on kuitenkin monipuolisessa ja terveellisessä ruuassa. Ei nimittäi meikän masa (alias vatsa) jaksa vetää sitä määrää proteiinia lihoista jne, mitä kroppa vaatii. Helpompaa lyyä jauhot purkkiin ja vähä ravistaa veden kanssa. Ja onhan se nopiaaki ja kulkee joka paikassa mukana välipalana. Tällä hetkellä ku ei syyä sokeria, ei valkosia jauhoja jne, niin säästyypä muuten kauppareissulla rahaa, jännä homma. Muutenki saa kantaa kassikaupalla ruokaa kotio, niin ei sinne huvita turhaa hömppää alkaa pakkaamaan mukaan. Vaikkakin mulla on suklaata ikävä. Herkkuhetken luo banaani-omenacombo. NAM.
Mistä tulikin mieleen, voiko sokerista saaha krapulan? Meillä ku ei tuota alkomahoolia tässä perheessä kauhiana kulu (ehkä 1-2krt/ 2kk välein käyn minä viihteellä). Käytiin nimittäin viime lauantaina leffassa ja mun oli iiiiiiihan pakko saaha pikkupopparit ja limu. Enkä ees tajunnu ottaa laittiversiota vaan otin kunnon pepsiä. Ja seuraavana aamuna tuntu niinku ois baarireissun käyny heittään :D

Tässä ois jo kiva parantua, notta pääsis treenien kimppuun, niin tulis jottain oikiaa asiaaki tänne, eikä vaan tämmöstä tyhjänpäivästä pölinää.

Ps. Tiesittekö, että tuo sarvikuono (nenäkannu) on meleko jees näin nuhan aikana. Saa happiaki ilman että kuullostaa nukkuvalta mopsilta.

Heippatirallaa ja mukavaa perjantaita :)

2 kommenttia:

  1. Pääseekö sinne iisifitille kertamaksulla? Olis kiva joskus tehä semmonen maksimipainotestaus, voisit varmistaa rohkeilla nyrkeillä? :D

    VastaaPoista
  2. Ei pääse kertamaksulle, mutta ilmaselle tutustumisreissulle pääsee. :) Ja mullahan on rohkiat nyrkit, eri asia on tuota nuo siimakädet... ;)

    VastaaPoista